BWT poolrobot B100

kr.6,970.00

Beskrivelse

Bruger du også for lang tid på at rengøre poolen?

Med en poolrobot fra BWT sparer du minimum 1 time om dagen på den besværlige rengøring, som ofte følger med en pool. Så hvorfor ikke bruge tiden fornuftigt? BWT poolrobotter leverer en upåklagelig rengøring af din pool – lige fra krystalklart vand til pletfrie overflader uafhængigt af materiale. Hvorfor er en poolrobot fra BWT det oplagte valg? Vores robotter kombinerer både ydeevne, design og funktionalitet til en fordelagtig pris. Men først og fremmest fordi de altid leverer en gennemført ultrafin filtrering.

  • Automatisk poolrobot
  • Rengører bunden af poolen
  • Ideel til enhver overfladetype
  • Perfekt til rektangulære pools med stige
  • Effektiv finfiltrering gennem 4D-filter
  • Justerbare sugehøjde
  • 4 hjuls træk med PVA børster og roterende børste
  • Gennemført og grundig rengøring
  • Brugervenlig og intuitiv Smart navigation

Udstyret med effektivt 4D finfiltrering

Poolrobotterne fra BWT er forsynet med et 4D filter. Det eksklusive 4D filter er fire gange mere effektivt end andre filtre, da fitret fanger selv de mindste partikler i vandet. Det betyder, at vi garanterer den bedste finfiltrering, hvilket efterlader vandet indbydende til en dukkert eller hyggelige stunder.

Uovertruffen sugekraft

BWT poolrobotter er udstyret med den mest kraftfulde sugeevne sammenlignet med andre poolrobotter på markedet. Poolrobotten fra BWT kan opnå to gange så meget sugekraft gennem en præcis justering af dyserne. Jo tættere robotten er på overfladen, der skal rengøres, jo mere effektiv er sugeevnen. Robottens sugekraft kan justeres til at opfange flere typer snavs. Hvis din pool fx er tæt på stranden, kan dyserne indstilles til at opfange hvert et sandkorn uden besvær.

Brugervenlig og intuitiv

En BWT poolrobot er intuitiv og nem at bruge. Du skal blot tænde for robotten og så begynder den effektive rengøring af din pool. Intelligent og hurtig rengøring BWT poolrobotter sikrer en hurtig og effektiv rengøring af din pool. Er du på udkig efter en intelligent løsning tilpasset din pool? Det løser vores BWT poolrobotter med den eksklusive og integrerede “Smart Navigation System”. Det betyder, at robotten ved hjælp af et gyroskop og en algoritme beregner den optimale rute til en hurtig og effektiv rengøring, der er tilpasset netop din pool.

Vær venligst opmærksom på, at alle BWT pool produkter kun kan leveres med en engelsk manual.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BWT poolrobot B100”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment