Pool Robot Scooby

DKK3,895.00

Scooby er en multitalent poolrobot, som udover at rengøre poolvægge, gulv og vandlinje, også kan filtrere vandet for ultra fine partikler.

Ikke på lager

Category: SKU: 1048

Beskrivelse

Poolrobot til automatisk rengøring af poolens bund og vægge. Robottens Focus-Flow sugning koncentrere al sugekraften til en effektiv rengøringsbredde på 50 cm. Robotten og den ekstra store filterkurv er designet til svømmebassiner op til 10 x 5 meter med en dybde på maks. 2,5 meter. Inkl. ekstra engangsfilter til fine partikler ned til 50 micron.

Med Anti-Twist kabel system, som er et flydende drejeled der sikrer et minimum af ledningsknuder. Praktiske design med gennemsigtigt toplåg, som gør det nemt at se, når det er tid til at tømme filterkurven. Poolrobotten rengør både bund og vægge, og arbejder ekstra på vandlinjen, alt imens filterkurven opsamler partikler ned til 0,59 mm. Er der mindre partikler i poolen, kan et ekstra engangsfilter monteres i kurven, og nu opsamler robotten partikler helt ned til 50 micron. Et styk engangsfilter medfølger i kassen. Robotten har en automatisk rengøringscyklus på 2 timer, hvorefter den selv stopper.

Specifications

For cleaning of; Floor, walls, waterline
Volt; 230 V + earth
Floating cabel; 16 m
Max. pool size; 10 x 5 m, 2,5 m depth
Surface types; Vinyl liner, fiberglass, concrete, tiles, mosaik, paint, polyester. Auto Shut-Off; Yes

Control via remote; No Intelligent navigation; Yes

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pool Robot Scooby”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment