ICO pooltester digital (Salt)

kr.3,810.00

Test af klorvand i spabadet og pool. BWT ICO pooltester holder øje med kvaliteten af ​​dit poolvand 24 timer i døgnet.

Categories: , SKU: 0892590-1-2-1-1

Beskrivelse

Produktoplysninger

BWT ICO pooltesteren holder øje med kvaliteten af ​​dit poolvand 24 timer i døgnet. Denne smarte pooltester måler konstant pH-værdi, temperatur, TDS og redoxpotentiale i den klassiske klorpool såvel som i spabadet/udespa. Pooltesteren har en stærk batterikapacitet, og skal derfor kun oplades en gang hver poolsæson. Oplader medfølger. Få individuelle doseringsanbefalinger for perfekt vandkvalitet.

Smart pool rådgivning

Hvis poolpleje er påkrævet, vil du straks blive underrettet af din BWT ICO pooltester. BWT ICO pooltesteren identificerer ubalancer i vandet og reducerer brugen af ​​kemikalier. Økonomisk, behageligere for badende og bedre for naturen. Derudover giver appen dig en vejrudsigt i op til 7 dage og anbefalinger til brug af dine poolpleje produkter, baseret på de målte værdier.

Kompatibilitet

BWT ICO pooltester kan bruges med wifi eller via bluetooth. Med ICO-appen kan du få et hurtigt overblik over vandkvaliteten i din pool. Appen er tilgængelig til Android og iOS på 10 sprog og er kompatibel med alle almindelige smartphones.

 

Ved køb af BWT ICO pooltesteren anbefaler vi at du tilkøber et kalibreringskit. En kalibreringen af pooltesteren i starten af hver badesæson, er med til at sikre at målingerne forbliver nøjagtige.

 

 Vær venligst opmærksom på, at alle BWT pool produkter kun kan leveres med en engelsk manual.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ICO pooltester digital (Salt)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment